Buat Majlis Doa Selamat & Baby Shower, Netizen Teruja Ernie Zakri Bakal Timang Anak Perempuan

Penyanyi Ernie Zakri meluahkan rasa syukur selepas dapat menyempurnakan majlis doa selamat untuk dirinya yang bakal melahirkan anak tidak lama lagi.

Menurut Ernie atau nama lengkapnya Nur Ernie Shahirah Zakri, 30, dia tidak menyangka majlis tersebut turut disertakan dengan baby shower untuk kandunganya yang kini memasuki 8 bulan.

“Syukur alhamdulillah. Berkesempatan untuk buat doa selamat for anak solehah. Tak sangka ada sekali baby shower untuk kita.

“Terima kasih shurami surprise kan kita, rasa macam birthday pula. Sweet sangat lah pula BangMel ni,” ujar Ernie di ruangak kapsyen.

Malah, dia turut memohon orang ramai untuk mendoakan proses kelahiran kelak berjalan dengan selamat dan lancar.

Sementara itu di ruangan komen, rata-rata wargamaya menitipkan doa dan kata-kata semangat buat Ernie yang kelihatan cukup sarat.

Tidak kurang juga ada wargamaya yang teruja melihat Ernie berkongsi tentang ‘anak solehah’ kerana ramai yang meneka pasangan itu bakal menyambut kehadiran bayi perempuan.

KOMEN NETIZEN: 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*