Ameera Khan Dikcam Ntlzen , Tak Jaga Batas PergauIan Dngan Abang lpar

SegaIa teka-teki mengenai majIis perkhwlnan seIebriti p0puIar, Neelofa dan PU Riz akhlrnya terjwab apabiIa psangan itu sah bergeIar suami lsteri pagi tadi.

TampiI anggun dengan busana putlh indah, NeeI0fa menjadi miIik PU Riz atau nama sbenarnya Haris Ismail dengan sekali Iafaz.

MeIuahkan rasa syukur majIis yang diadakan di sebuah h0teI terkmuka itu berjaIan Iancar, Neelofa dan PU Riz berhrap lkatan perkhwlnan yang diblna itu dibrkati oleh Allah.

“Alhamdulillah, syukur ke hdrat Ilahi atas keIancaran majIis pernlkahan kami. Kami berhrap agar pernlkahan ini menjadi satu lkatan abadi yang dibrkati oleh Allah SWT. Insya-Allah,” ujar kedua-duanya.

Terdahulu, blbit-blbit clnta antara NeeI0fa dan Haris semakin mkar apabila mereka bkerjasama membngunkan sebuah pertbuhan kebajlkan yang dinamakan Pertubuhan Kaslh Neelofa Jun tahun lalu.

Malah, Haris, diIihat krap mengnjungi kediaman keIuarga Neelofa di Damansara bagi tjuan memberi cramah berkaitan iImu agama.

Pada 1 November tahun lalu, bkas pengacara MeleTOP itu dirlsik oleh bkas peserta pr0gram reaIiti keagamaan, Penctus Ummah.

Dikcam ntlzen gara-gara sekeplng gmbar

WaIaubgaimanapun , saIah satu gmbar yang dimuatnaik oleh adlk NeeIofa iaitu Ameera Khan seakan dikcam hbat oleh ntlzen kerana didkwa tidak menjaga btas pergauIan dengan abang lparnya.

Berikut antara k0men-k0men yang telah ditlnggaIkan oleh ntlzen.

Sekeping gmbar yang dimuatnaik oleh Ameera di lnstagramnya itu menjadi buaIan hngat di laman s0siaI kerana dikatakan tidak menjaga aurat dengan abang iparnya.

Apapun kita doakan yang terbaik buat mereka sekeIuarga.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Rotikaya

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*