Kau Jangan Menlaga Sini, Brader Myvl Putlh Datang Kacav Masa Shvk Sahar Bvka Geral Jual Alr

KUALA LUMPUR : Dis.indir bern.iaga gara-gara kini sudah keh.ilangan pekerjaan, p.elawak dan pengacara k.ontroversi, Shuk Sahar, 35, meng.aku masih terkejut dengan t.indakan seorang lelaki a.sing yang singgah ke gerai minuman dan m.enolak barangan jualannya.

Menurut shuk, semasa k.ejadian, dia bersama pembantu peribadinya, Iskandar Nurzaman, 23, sedang bern.iaga air minuman di tepi jalan di kawasan tersebut sebelum didatangi seorang lelaki berbaju hitam yang menaiki kereta Myvi berwarna putih.

“Dia member.hentikan kenderaanya di depan gerai, tetapi dari awal lagi saya sudah rasa pelik, dia pegang telefon seolah-olah sedang me.rekod video.

Saya dan Iskandar tanya dia mahu beli minuman yang mana sebelum tiba-tiba d.isindir oleh lelaki itu.

“B.erang dengan ti.ndakannya, Iskandar cuba mempert.ahankan saya sebelum lelaki tersebut bertindak ag.resif dan cuba mem.ukulnya. Saya cuba h.alang dan mungkin kerana tidak puas hati, dia kemudiannya menolak barangan jualan di meja sebelum pergi begitu sahaja,”katanya.

Shuk berkata demikian ketika dihubungi Utusan Malaysia berikutan ke.jadian tersebut yang berlaku di Wangsa Maju, hari ini.

Bagaimanapun,menurut Shuk, dia tidak ma.rah dengan apa yang berlaku sebaliknya kebin.gungan dan tertanya-tanya apakah m.otif sebenar lelaki berbaju hitam tersebut.

“Saya sempat tengok nombor plat keretanya tetapi tak akanlah saya nak s.ebarkan pula. Buat masa sekarang, saya tengok dulu macam mana, kalau perlu buat lap.oran polis, mungkin saya akan pergi ke balai.

“Saya cuma nak tahu kenapa dia terg.amak buat begitu dan apa n.iatnya sebab seolah-olah dia memang mahu cari p.asal sejak dari awal,”katanya.

Shuk sebelum ini terpa.lit dengan beberapa k.ontroversi memb.abitkan rumah tangganya dengan isteri, Rossalennah Natassyiah Asshaferah, 24.

Dia juga menjadi ba.han bualan ramai berikutan perl.ucutan jawatannya sebagai penyampai radio Hot FM baru-baru ini.

Kredit : Utusan/Shuk

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*