Connect with us

Isu Semasa

Tiz zaqyah

Published

on

Sebagai seorang selebriti, pastinya mereka sering menjadi tumpuan warganet di media sosial sehingga apa sahaja yang mereka lakukan akan menjadi perhatian ramai.

Tanpa angin, tanpa ribut, pelakon berbakat besar, Tiz Zaqyah secara tiba-tiba memuat naik satu twit luahan perasaan.

Tidak tahu apa puncanya, Tiz secara tiba-tiba menulis twit seperti itu pada 12 Februari lalu.

Hasil tinjauan di ruangan komen twit tersebut, Tiz ada memberi bayangan bahawa satu perkara telah berlaku tetapi beliau mengambil keputusan untuk tidak kongsikan perkara tersebut.

 

Twit tersebut membuatkan pengikutnya tertanya-tanya tentang apa yang sedang terjadi kepada pelakon drama Sara Sajeeda itu.

Harapnya Tiz baik-baik sahaja dan dapat menghadapi segala ujian dengan hati terbuka.

Sumber foto: Twitter Tiz Zaqyah

 

ada peminat tanya kenapa, dan ini jawapan beliau

berita dulu

GAMBAR] Tiada Lagi Sembunyi, Inilah Kekasih Hati Tiz Zaqyah, Syed Hafiz Namanya!

kacak tu macam suami nora danish

By MH -February 12, 2019

Jika sebelum ini, Tiz Zaqyah dikatakan akan tertutup di dalam berkongsi kisah cinta dan peribadinya.

Namun bintang cantik ini dikatakan mulai lebih terbuka apabila sudah beberapa kali berkongsi foto sama kekasihnya yang dikenali sebagai Syed Hafiz.

Malah sejak Januari lalu, Tiz sebenarnya sudah pun memuat naik foto mereka berdua saat menikmati makan malam

Terkini, keduanya turut memuat naik gambar berdua dan saling berbalas komen selain Hafiz turut meraikan hari jadi Tiz.

 

Sama cantik sama padan kan? Moga-moga hubungan akan melangkah ke fasa lebih serius, amin.

Foto: Instagram Tiz Zaqyah/Syed Hafiz /MH

Toilet rumah berlendir, berkulat… awak tu perempuan!” – Tiz Zaqyah trauma penggambaran di rumah kotor

 

Tiz Zaqyah trauma dengan rumah kotor semasa penggambaran sebuah drama.BERLENDIR dan berkulat… itulah situasi yang terpaksa dihadapi oleh pelakon Tiz Zaqyah ketika menjalani penggambaran sebuah drama.

Pelakon drama Nur Kasih ini berkata, pandangan dan fokusnya terganggu dengan keadaan kotor tersebut.Lebih terkilan, pemilik kediaman tersebut merupakan seorang wanita.

“Masih trauma dengan toilet rumah berlendir berkulat. Awak tu perempuan, kalau malas sangat simbah je peluntur tu!

“Lantai penuh rambut, meja makan melekit, dapur berminyak, sinki penuh cawan pinggan kotor. Tiz berkongsi cerita memualkan itu di Twitter miliknya. Kenapa? Dah tau orang nak shooting kat rumah awak, bersihkan sikit tak salah,” katanya.

Tiz berkongsi luahan dan pandangannya itu menerusi laman Twitter pada Rabu. Bagaimanapun, dia tidak menyatakan secara khusus lokasi penggambaran tersebut.

Masih trauma dengan toilet rumah berlendir berkulat. Awak tu perempuan, kalau malas sangat simbah je peluntur tu!Sementara itu, rata-rata pengikutnya di laman tersebut turut bersetuju dengan pandangan yang diutarakan oleh Tiz itu.

 

“Seramnya… saya paling sakit hati kalau tandas kotor macam ni, penanda aras orang rumah pembersih adalah tandas.”Memula baca ingat Tiz cakap fasal tweet viral rumah sewa… rupanya, Masya-Allah sabar sis!”Seriuslah! Saya tak boleh bayangkan betul, macam mana dia boleh duduk rumah macam tu,” komen pengikut.MSTAR

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending