besday Lofa

Hari ini merupakan hari istimewa buat selebriti dan usahawan popular Noor Neelofa Mohd Noor, dimana dia meraikan ulang tahun kelahirannya yang ke-32.

Mesra disapa Neelofa, dia mengucapkan terima kasih kepada semua peminat dan pengikut media soslal yang telah memberi ucapan bersempena hari jadinya menerusi laman soslal Instagram miliknya.

“Thank you untuk ucapan dan doa semua. Amin ya rabbal alamin,” tulis Neelofa di ruangan IG story.
Selain itu, Neelofa turut berkongsi beberapa video pendek mengucapkan terima kasih kepada mereka yang memberi pelbagai hadiah seperti bunga serta kek. Wah! Penuh satu rumah.

Sementara itu, ibunda tercinta Datin Noor Kartini juga tidak ketinggalan mengucapkan ucapan selamat hari lahir selain menitipkan doa buat puteri tersayang melalui sebuah p0sting.

Doa ibu hadiah terbaik sempena hari lahir

“Selamat hari lahir wahai anakku sayang,” tulis Noor Kartini disusuli untaian doa indah buat anaknya.

Rata-rata pengikut Noor Kartini mengaminkan doanya dan terharu membaca doa daripada seorang ibu khas buat anaknya tersebut selain turut memberi ucapan hari lahir buat Neelofa.

Happy birthday Neelofa

Semoga panjang umur, sihat dan sukses selalu

Aminkan doa!

Sesungguhnya peningkatan usia itu bukanlah penghalang bagi seseorang untuk memperbaiki diri, menuntut ilmu dan mengecapi kejayaan dalam hidupnya. Semoga segala urusan Neelofa dipermudahkan dan sentiasa beroleh kejayaan di dunia dan akhlrat. Amin!

Sumber: Instagram Neelofa, Instagram Noor Kartini Via ohmymedia

noorkartini

Happy Birthday wahai anaku sayang❤️

Ya Rabb kerajaan langit dan bumi.. yang memiliki kuasa yang Agung , segala rahsia dlm gengaman mu, dgn kehebatan asma ul husna mu, ku mohon pada mu Ya Rabb .. panjangkan umur puteriku dalam penuh keberkatan, kurniakan kesehatan yg afiyah untuknya, rezeki yang hebat luar biasa dan barokah lagi manfaat untuk ramai orang, qabulkan doa2 nya, capaikan cita2 nya, sempurnakan hajatnya, Ya Allah aku ibu yang melahirkannya atas izinmu mengucapkan jutaan syukur atas kehadiran nya dlm hidupku yg menjadi amanahmu untukku dan aku saksi atas perjalanan kehidupannya , aku yakin Ya Rabb setiap yg berlaku ada hikmah yang tersirat yang mana Rabb lebih mengetahui nya yang terbaik utk nya. Ya Rabb yg maha pengaseh dan penyanyang ku serah kan pada mu seluruh urusan dunia dan akhirat nya padamu, kerana engkaulah sebaik2 tempat aku berserah.. amiiinnnn Allahumma amiiin
Wahai puteriku sayang… Allah sentiasa bersama mu.. inshaAllah Allah lebih mengetahui atas segalanya yg terbaik untukmu sayang .. love you my ❤️
Happy Birthday❤️
2d

peminat tertanya2 apakah hadiah daripada PU RIZ?

mungkinkah salah 1 jambangan bunga di bawah?

komen2 untuk Lofa

1) Alaa..cian hajah kalo kawen xjd…tlg la jadi plss..kalo xjd kawen gak,maluu wooo…
Besday hajah xkan puriz xbagi apa2.smthg suprise…500kuntum bunga maybe.ni hajah lopah kottt…

2) Happy birthday lofa, moga cepat kahwin supaya tengelammnya berita gosip zat zat sekeluarga ke dalam lautan. Mamazat tengok2 la bunga tu mana satu paling cantik lepastu cuba la copy dan bawak keluar pulak bunga jambak, jangan lupa patentkan bunga2 tu siap2. Lepastu ambil agen banyak2 suruh deorang simpan sampai bunga tu sampai jadi layu dan kering, dah kering boleh jual sebagai dry flowers pulak untuk hiasan, kalau tak habis terjual boleh kambus belakang rumah mana tau naik benih pokok bunga. Non stop cycle gitu.

3) Kalau betul tak jadi moga ex haris tak terima haris semula…Pi la balik pakistan india sana cari bini kat pergunungan himalaya… satu sen tara guna punya jantzzzz…

4) Sedih nya kalau lopa xjadi kawin. Kena hadap 18juta kali lgi cerita dia nk kawin. Pastu laki mana yg bujang tu semua akan digosipkan dgn dia.

daripada minit ke 2.39

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*